Banner

 

TÁMOGATÓINK
         

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

 Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)
EDZÉSEK
A szabadtéri edzések
időpont: H-Sz-P 17-órától.

Vívóterem Nagykanizsa, Rózsa út, Farkas Ferenc utca sarok.
 novemberétől-márciusig
minden szombaton
15-től 18 óráig
Vívóterem
Szabó Zsolt természetfotós HAMAROSAN!

Magyar Íjász Szövetség

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2019-ben felajánott összegeket!


Letöltés EGYSZA

2016. szeptember 8., csütörtök

A Győr-Moson-Sopron megyei Ágfalván rendezték a szakág első világbajnokságát, vagyis a HDH-IAA 3D Világbajnokságot, melyre közel 400 íjász nevezését regisztrálták.

 Köztük a Kanizsa Íjász Egyesület versenyzőiét is, akik közül kategóriájába Horváth István világbajnoki második helyezéssel gazdagodott.

A képen balról Hermánn István, Németh Gábor, Varga Edit, Horváth István, Hárs József, Vági György és Balogh László
 - Úgynevezett pusztai íj kategóriában lettem végül második - kezdte Horváth István, aki a nagykanizsai egyesület alelnöke is egyben. - Az ötnapos versenynek a számomban is az volt lényege, hogy minden egyes nap után a legjobbak mentek tovább, így bizony mentálisan igencsak megerőltető volt a történet. A képen balról Hermánn István, Németh Gábor, Varga Edit, Horváth István, Hárs József, Vági György és Balogh László Fotó: A szerző A fináléba a legjobb hat került, én pedig harmadikként kezdhettem az utolsó megmérettetést úgy, hogy egy német versenyző kilenc ponttal ment előttem. Ekkora hátrányt kellett ledolgoznom 60 lövésből, ami nem ment rosszul, hiszen végül négy ponttal többet szereztem közvetlen riválisomnál, ami így vb-ezüstöt ért. Horváth István a tavalyi Eb-2. helye után idén tehát egy vb-2. hellyel lett gazdagabb, éremkollekcióját pedig jövőre Ausztriában, szintén egy kontinensviadal keretei között gyarapítaná. A kanizsaiak közül Balogh László és Varga Edit is a fináléba került kategóriájában, előbbi a 4. utóbbi az 5. helyen végzett. Hermánn István egy 8. Németh Gábor egy 12. Vági György egy 13. míg Hárs Józsefegy 17. helyezést hozhatott haza.

 Kühne László zaol.hu link

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése