Banner

 

TÁMOGATÓINK
         

kanizsaijasz@gmail.com

Jelentkezési lap PDF

 Jelentkezési lap DOC (szerkeszthető)
EDZÉSEK
A szabadtéri edzések
időpont: H-Sz-P 17-órától.

Vívóterem Nagykanizsa, Rózsa út, Farkas Ferenc utca sarok.
 novemberétől-márciusig
minden szombaton
15-től 18 óráig
Vívóterem
Szabó Zsolt természetfotós HAMAROSAN!

Magyar Íjász Szövetség

Részletek:Minden támogatónknak  köszönjük a 2019-ben felajánott összegeket!


Letöltés EGYSZA

2013. február 13., szerda

Marcali terem 2013

Igazi téli idő fogadta az indulókat, akik  a megbeszélt helyen találkoztak.
Pár perc várakozás után  neki is vágtunk a hóesésnek. Az út nem volt vészes, de végig figyelni kellett a latyakos hókására, ami nem nagyon akart eltűnni az útról. Az Egyesületből 12-en neveztek és volt 9 kísérőnk is. Sajnos Horváth István és Margit csak Fehérvárig jutottak, mert az autópálya csak egy sávon volt járható, így ők nem érték el a  versenyen kezdetét.
A  Boronkai Íjász Egyesület a tőle megszokott jó színvonalon szervezte meg a versenyt. Pár "újítás" is elkészült. A lámpás jelezést most használták először, jól működött.
Bemelegítés, első sorozat, szünet, második sorozat volt a program. A teremversenyek egy kicsit monotonak, ezért érdemes a frissességet fenntartani, volt aki kávéval, más csokoládéval, süteménnyel doppingolta magát. Windischmann Mercédesz Sárvárról, különleges sárgarépás, narancsos pitével kínált bennünket, ami rendkívül finom volt. Reméljük máskor is lesz kedve hasonlókat készíteni.
A versenyre visszatérve, ezen a napon a hagyományos íjászaink kicsit visszafogottan szerepeltek próbáltak rátalálni a táblára, hullámzó eredményességgel. A a modern íjászok viszont kitettek magukért, jó pontszámokat lőttek.  

Pintér Péter
Sipos Sándor







Irigylésre méltó sorozat 18m-ről
(Nagy Csaba Kapos Íjász Egyesület)

A Marcali teremverseny eredményei itt tölthetők le:


Férfi 3D kategória 2. Tóth Zoltán 2. hely 538p 3. Kovács Szilárd 3. hely 534p 5. Üst László 5. hely 514p Férfi CU 1. Pintér Péter 1. hely 548p Férfi vadászreflex 4. Jáger Imre 8. hely 221p Férfi nomád kategória 7. Németh Gábor 7. hely 270p 8. Soós István 8. hely 268p Férfi longbow 4. Sipos Sándor 4. hely 271p Ifjúsági leány 1. Kiss Klaudia 7. hely 270p Ifjúsági Fiú 1. Buda Bence 7. hely 270p Gyermek Fiú 4. Tóth Zsombor 4. hely 341p

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése